Доставка и начини на плащане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Използвани термини:

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 3 работни дни само от куриерска фирма, с която emobile.bg работи и цените са както следва:  

Цената на доставка се изчислява в реално време от системата на Rapido и се добавя към стойността на поръчката. От 01.12.2019г. emobile.bg въвежда фиксирани цени за доставки чрез куриер на територията на Р България. Доставка до офис на Рапидо/Спиди: цена 4.00лв. Доставка до адрес: цена 5.90лв. БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка на стойност над 100.00 лв! 

Доставки до населени места извън ЕС

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

1. Плащане в брой при доставка - наложен платеж

Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 3 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 14:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерската фирма. Цените за доставка може да намерите по-горе.
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, освен ако не сте заявили фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

2. Плащане чрез epay.bg

За да използвате системата на Epay е необходимо да имате регистрация в - www.epay.bg
Ние ще получим информация за постъпилото плащане и ще стартираме изпълнението на вашата поръчка.

3. Плащане с дебитна или кредитна карта, paypal.com

Може да изберете да заплатите избраните от вас продукти с кредитна или дебитна карта или чрез сметката си в www.paypal.com 

4. Плащане с банков превод

Стоката ще бъде изпратена по куриер след като парите от направения превод постъпят по сметката ни в банката: 

БЕСТ 365 ЕООД, с адрес: Пловдив, бул.България 174 

IBAN: BG03 UNCR 7000 1522 5289 91; BIC: UNCRBGSF; УниКредит Булбанк   

5. Възстановяване на суми

При необходимост от цялостно или частично възстановяване на суми на Потребителя от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по стандартния начин описан в Общите условия, или чрез допълнително уговорен между страните начин, ако има специфични обстоятелства. 

 


//