Стойка за коли Sturdo с вграден NFC чип

Удобна стойка за коли Sturdo с вграден NFC чип. Това гарантира, че навигацията Sygic Voucher се стартира веднага след поставянето на телефона в държача. В пакета е включен Sygic Voucher.

NFC универсална стойка Sturdo Pro Sport, черен + Sygic (Android)

Кат. номер: 8585035819855

Марка: STURDO, Slovakia

Универсална стойка за автомобил с вграден NFC чип. Неговата функция е да стартирате навигация за Sygic веднага след като поставите телефона. Съвместим с устройства с Android. 

Съвместимост и допълнителна информация
Съвместимост и допълнителна информация

Sturdo Car Holder Pro Sport е практичен и елегантен помощник в колата ви. Благодарение на дизайна и защитните си елементи той има много предимства. Придържането е твърдо благодарение на миещата се нано-вакуумна чаша, с възможност за монтиране върху предното стъкло или таблото на автомобила. Предната част на главата е изработена от втвърдена пяна и гумени регулируеми странични рамена. Закрепването с 3 странични рамена улеснява манипулирането на стойката с една ръка. Страничните рамена значително подтискат вибрациите на телефона по време на шофиране. Долните странични рамена се въртят в обратна посока до 30⁰. Втвърдената пяна предотвратява повреда на гърба на телефона. Държачът е подходящ за телефони с размери от 55 × 120 до 80 × 155 mm.
Шофирането със Sygic е лесно и безопасно. Приложението дори ви помага да пестите пари по маршрута си благодарение на много иновативни функции. Навигацията включва висококачествени 3D карти, които се съхраняват на вашия телефон или таблет, така че да не се изисква интернет връзка за навигация. Редовните актуализации на карти и приложения са безплатни. Sygic е идеална за клиенти, които се нуждаят от помощ при търсене на страхотен подарък за своите приятели или роднини. Sygic ще ви насочва безопасно към вашата дестинация дори и без връзка с интернет .С Sygic ще избягате от трафика или ще намерите най-доброто място за паркиране, актуална информация за цените на горивата в бензиностанциите и предупреждение за текущата граница на скоростта, за да избегнете глобите за превишена скорост.

Подобни продукти:

 • 23,30 лв.

  Power Adapter Sturdo 2xUSB, 2A, черен

 • 27,00 лв.

  Power Adapter Sturdo 2xUSB, 2A, с кабел, черен

 •  

  Зарядно USB Travel Charger Sturdo 2.4A, с кабел Type C, QC 3.0, черен

 • 50,60 лв.

  Мини зарядно за автомобил 2in1 Car Charger Pro Sport, с кабел MFI Lightning, 1m, черен//